Me flokë të dredha e në shtëpi, Shyhretja duket për mrekulli (FOTO)

Shyhrete Behluli është një ndër këngëtarët më të mira në skenën muzikore. Ajo gjithmonë kudo që merr pjesë, merr vëmendje me këngët e saj, shkruan “Kosovarja”.

Në çdo situatë ajo duket mahnitëse me paraqitjet e saja.

Edhe e parregulluar dhe në mënyrë tejet të thjeshtë, Shyhretja bën dritë.

Me flokë dredha në ambientin e shtëpisë, Shyhrejta duket për mrekulli.