Me kåncer dhe 20 vjet me qira, ndryshon jeta e Shpresës falë Elvis Naçit (VIDEO)

Pasi historia e Shpresës u publikua në dhjetor të vitit 2019, ajo nuk ishte më vetëm. Shpresa iu nënshtrua një operacioni në spital dhe gjithçka doli me sukses.

Në spital e vizituan Fatma dhe Elvis Naçi të cilët panë nga afër përmirësimin e saj shëndetësor shtatë ditë pasi kishte kryer ndërhyrjen.

Reklame