Me këto metoda mundeni t’i zbardhoni dhëmbët në kushte shtëpie

Keni shpenzuar shumë nëse keni zbardhur dhëmbët tuaj në dentistë! Këto procedura janë mjaft të shtrenjta dhe duhet të përsëriten përsëri dhe përsëri.

Por harrojmë që shtëpitë tona janë plot me produkte që mund të na ndihmojnë të kemi një buzëqeshje të bukur. Zgjidhni njërën nga këto më poshtë:

Çfarë ju nevojitet: xhinxher, kripë dhe limon. Si të përdorni: Grini një pjesë të vogël xhinxheri. Merrni 1 e 4 lugë çaji kripë dhe shtojeni në xhenxhefil. Pritini një fetë limoni, shtrydhni lëngun në përzierje dhe përsëri përzieni mirë. Aplikojeni atë me një furçë dhëmbësh.

Gjethe mente dhe vaj kokosi: Si ta përdorni: Grini gjethet dhe shtojini në vaj kokosi. Përziejini mirë dhe aplikoni përzierjen në dhëmbët tuaj me një furçë dhëmbësh.

Mos përdorni shumë mente, 3 deri 5 gjethe janë më se të mjaftueshme.
Pluhur kakao dhe ujë ose vaj kokosi: Si ta përdorni: Përzieni pluhurin e kakaos me vajin e kokosit ose ujin. Përziejini ato në një paste.

Lyeni dhëmbët si zakonisht me këtë përzierje.