Më në fund do kemi debat televiziv mes Mickovskit vs Zaev

53

Pas shumë thirjeve të liderit të opozitës maqedonase kryetarin e VMRO-DPMNE së Hristijan Mickovski për një debat të drejtpërdrejt në televizion, si duket kryeministi i Maqedonisë së Veriut dhe njëkohësish kryetarë i LSDM-së Zoran Zaev e pranoj sfidën.

Në një postim në rrjetin social facebook Hristijan Mickovski do të shkruan; “Me sa duket Qeverisë i djegiet nën këmbë dhe llogaritë nuk janë ashtu siç paraqiten në publik. Është mirë që kryeministri më në fund e pranoi debatin pas thirrjeve që ja bëra.

E pranoj ofertën për debat me Zoran Zaev i organizuar nga televizioni Kanal 5, dhe për dallim nga ai, pa asnjë kusht dhe kërkesë shtesë. Le të shkojmë në debat dhe të flasim për temat aktuale sa më shpejt të jetë e mundur. Disfata e vetëqeverisjes Zaeviste është e sigurtë!