Me paratë e pensionit 82 vjeçari e rregullon kroin (Video)

Imer Beka është 82 vjeçari nga fshati i Koliqit, i cili prej 7 vitesh është zhvendosur në qytetin e Prishtinës, Pavarësisht kësaj ai nuk e harron vendlindjen e tij dhe e viziton çdo ditë.

Imeri nuk është mjaftuar vetëm me vizita, por ka ndihmuar gjithashtu në këtë fshat. Prej kohësh ai ka pasur dëshirë që të rregullojë kroin e fshatit dhe me anë të pensionit.

Reklame

Dhe ndihmes së një familjari arriti ta bëjë realitet këtë gjë.Ai tregon se si ky krua është një kujtim mjaft i dashur nga femijeria e tij.