Me përshëndetje ushtarake presidenti Erdogan dërgon ”selame” Evropës e Amerikës (FOTO LAJM)

59

Presidenti Rexhep Taip Erdogan ne takimin e tij me qytetaret e Kajserit ka derguar selame dhe pershendetje ushtarake per Evropen dhe Ameriken.

Pas ar mepushimit qe eshte vendosur ne Siri , ushtria e Turqise ka dale me raport mbi gjendjen e lu ftes ne te cilen ka hyre ne Siri per clirimin e qytetareve sirian nga te rroristet te cilet e mbajne pe ng vendin dhe nuk munden Sirianet te jetojne rehat ne vendin e tyre dhe ata kane i kur neper vendet e Evropes ku vetem Turqia ka strehuar mbi 4 milion Sirian.

Erdogan tregon se do te vazhdojne me pastrimin e gjith te rroristeve edhe pse kjo ju pengon vendeve Evropiane ai tha se ne nuk do ndalemi deri sa te sjellim Paqe ne vend dhe qytetaret te kthehen ne vendin e tyre.