Me sëmundje të rënda, dhe e vetme, Lidia nga Kumanova e çon jetën me 4 mijë denarë dhe me qira

Me sëmundje të rënda, dhe e vetme Lidia nga Kumanova e çon jetën me 4 mijë denarë dhe me qira

Në këtë shtëpi jeton e vetme Lidia 52 vjeçare.

Reklame

E vetme e me plot sëmundje.

Lidia nuk mund të lëvizë, jeton me qira me një shtëpi të vjetër. Nxemjen nuk e lëshon për shkak se nuk ka me çka ta paguaj, teksa po përballet me të ftohtin duke u mbuluar me tre apo më shumë batanije.