Mediat turke: Ushtria jonë, gati për në front kundër Armenisë

Advertisment
HTML Image as link

Ndërkohë që në Kaukaz janë riktheyr ten*sionet, mediat turke raportojnë se qeveria është e gatshme t’i ofrojë Azerbajxhanit, të gjithë ndihmën që do të kërkohet.

“Do t’i ofrojmë gjithçka u duhet, si iu duhet atyre”, citojnë mediat turke zyrtarët lokalë, ndërsa mëngjesin e sotëm, Hurriyet raporton duke iu referuar burimeve ushtarake për një sipërmarrje edhe më të rendësishme nga shteti turk.

Reklame Reklamë:
Qries

Sipas gazetës, Turqia mund të dërgojë edhe ushtarë që të luf*tojnë në krah të Azerbajxhanit nëse ky i fundit e kërkon këtë.
Ky është një ndryshim i madh në raportet e Turqisë me konf*liktin mes Armenisë dhe Azerbajxhanit pasi deri më tani, qeveria e Erdoganit i ka mbështetur me ar*më, dronë dhe mun*icione