Meka sot, po bëhet dezinfektim shkaku i Koronavirusit (FOTO)

Advertisment
HTML Image as link

Meka sot Tawafi zbrazët, shkaku i virusit të përhapur

Një pamje e tmerrshme dhe e fr ikshme, kjo pasiqe edhe ne Arabine Saudite jane ndaluar disa rrite perkohesisht pas perhapjes se Koronavirusit neper gjithe boten, Arabia ka vendosur qe edhe Umre të ndalohet që të mos përhapet Virusi korona. Sipas disa informacioneve po bëhet edhe dezinfektim i Haremit.

Reklame

Pamje direkte nga Qabeja e bekuar: