Memedi: Ata që protestuan janë në shërbim të individëve djall

Advertisment

Vesel Memedi në rrjetin e tij social e k komentuar protesten e oposites duke ju thënë se jane ne sherbim te djallit, ja postimi plote:

Kur partia më e madhe opozitare maqedonase VMRO-DPMNE pranon rezultatin zgjedhor dhe nuk bën asnjë protestë për parregullësi,

Reklame

Kur të gjitha proceset janë rrumbullaksuar dhe nuk lejohet që proceset të kthehen mbrapsht, Kur shqiptarët kanë vendosur shumë më herrët se kush do ti përfaqësoj, dhe se nuk tolerohen dy përfaqësues, Kur koha e nxitjes së shqiptarëve nga qarqe të ndryshme destruktive ka përfunduar.

Kur një reagim të tillë nuk e kërkon asnjë organizatë institucionale dhe partiake,
ndërsa ju sërisht dilni në protesta kundër shqiptarëve, Atëherë nuk mund të konkludohet asgjë tjetër përpos se këta njerëz janë në shërbim të individëve djall!