Memedi: Vepra më e madhe për këto tre dekada (VIDEO)

54

Me 81 vota “për” deputetët i miratuan ndryshimet e Kushtetutës së Maqedonisë, me të cilat, inkorporohen në Kushtetutë amendamentet e reja në përputhje me Marrëveshjen me Greqinë.

Me numër të njejtë të votave Kuvendi solli vendim për shpallje të amendamenteve 33, 34,35 dhe 36 me të cilën bëhen pjesë të Kushtetutës.

Ja edhe deklarata e Vesel Memedit i cili tha se kjo eshte vepra me e madhe ne keto tre dekada: