Menaxhmenti i ‘Avatar’ në Strumicë: Ne jemi kafene dhe jo klub nate

Edhe pse iu parashtrua kallëzim penal, Avatar dje ka mbajtur aheng me muzikë në Strumicë, ndërsa menaxhmeti për disa televizione shtetërore sot tha se objekti dhe veprimtaria e tyre është e regjistruar si kafene dhe jo klub nate.

Ato thonë se po punojnë në hapësira të hapura, tavolinat janë të ndara dhe se nuk mund me forcë t’i detyrojnë mysafirët të mbajnë maska mbrojtëse. Ata poashtu thonë se ka ahengje të tjera në objekte të ndryshme.

Reklame

Edhe pse ka ndalesë për punë për klubet e natës, në Strumicë ‘Avatar’ edhe të premten edhe të shtunën ka organizuar aheng, ndërsa Inspektorati i Tregut sot kërkon bazë ligjore që ta dënojë subjektin në fjalë.

Ahengjet në Veles dhe Strumicë i dënoi dhe ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe./Telegrafi/