Menduan se me rënien e Gruevskit do të vjen drejtësia, por u zhgënjyen (VIDEO)

“Rasti pa argumente dhe i stërzgjatur, të bën të dyshosh se ky është rast i m ontuar politk”. Kështu është shprehur në intervistën e tij dhënë NEWS-TV, Bedri Hajdari familjar i të akuzuarve në rastin “M onstra”.

Ai tha se me rënien e Gruevskit shpresuan se do të vijë një pushtet që do të zbardhte rastin, figura që do të na shpiejnë drejt BE-së, por që u zhgenjye thellë.

Reklame
HTML Image as link Reklamë:
Qries