Menduh Thaçi akuza të rënda ndaj Alternativës, finansohet nga burrime të dyshimta

Gjatë emisionit Click Plus në TV21, lideri i PDSH-së, Menduh Thaçi ka drejtuar akuza të ashpra ndaj partisë Alternativa të drejtuar nga Afrim Gashi, transmeton Zyrtare.net.

Thaçi theksoi se Alternativa finansohet nga burime majft të dyshimta, duke përmendur Turqinë dhe Iranin.

“Merreni analizoni unazat të cilat i bartin njerzit në Alternativë. Unazat i kanë të ngjajshme me të ish gjernalit të vrar Kasim Sulejmani nga Irani”, tha Thaçi duke shtuar se shteti nuk kontrollon se si finansohet Alternativa.

“Në librat e botuara nga Logos-A, i keni emrat A.G dhe Z.I të cilët marrin honorare nga 4-5 mijë euro për libër, ndërsa ata recenzione realisht paguhen nga 500 euro në njerzit nga Shqipëtira. Po shikoni se ku shkojnë ata para”, tha Thaçi./Zyrtare.net/