Menduh Thaçi dhe PDSH në lagjen Drenovec në Tetovë

Menduh Thaçi dhe PDSH në lagjen Drenovec në Tetovë.

“Sa më e fortë shëndetësia, sa më të forta instrumentet aq më pak pasoja. Në momentin që PDSH do të jetë në psuhtet qendror do të reformojë tërësisht sistemin aktual shëndetësor”

Reklame