Menduh Thaçi dhe PDSH u ndalën në Dobrosht (FOTO)

Menduh Thaçi në Dobrosht.

“Shqiptarët në Republikën e Maqedonisë së Veriut luajnë një rol shumë të rëndësishëm edhe në mbarëvajtjen e stabilitetit ekonomik ndaj PDSH do të kujdeset që investimet e huaja të bëhen edhe në zonat shqiptare duke siguruar transparencë, luftë kundër krimit e korrupsionit dhe funksionimin e gjyqësisë së pavarur.”

Reklame