Menduh Thaçi i mallëngjyer për ditëlindjen e Arbën Xhaferi, ja si e uron atë!

Sot në 72 vjetorin e lindjes së Arbën Xhaferit, kryetari i PDSH-së Menduh Thaçi dhe kryesia e ngushtë bënë homazhe tek varri i tij në va*rrezat e qytetit në Tetovë.

“Njerëzit si Arbëni kanë vetëm ditëlindje. Kujtimi për të do të jetojë gjithmonë!” thonë nga Shërbimi për informim i PDSH-së. Xhaferi ka lindur më 24 janar 1948 në Tetovë. Ai mbajti postin e kryetarit të PDSH-së deri në vitin 2007 kur u zëvendësua nga Menduh Thaçi.