Menduh Thaçi: Ju kërkoj falje pse e vendosa kriminelin Sulejman Rexhepi në krye të BFI-së (VIDEO)

9618
#

Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare, Menduh Thaçi kshte qenë mysafir në një emision në vitin 2016-të para zgjedhjeve parlamentare.

Në pyetjen rreth ekstremizmit fetar në Maqedoni, Menduh Thaçi e sulmon kryetarin e Bashkësisë Fetare Islame në Maqedoni, Sulejman Rexhepi, njofton TetovaSot.

”PDSH-ja ka bo edhe gabime. Duke tentuar të rregullojmë Bashkësinë e Fesë Islame, ne vendosëm një kryekriminel, një kryehajdut për kryetar të BFI-së. E them dhe publikish, më fal. Trysnia ishte shumë e madhe e bashkësisë ndërkombëtarë kinse janë futur ekstremist në BFI dhe ne vepruam. Tani kemi një situatë ku një kryekriminel, bandit, rrugaç i ligës parë është kryetari i Bashkësisë Fetare Islame. Nuk e ka gjatë edhe ai, sigurisht do të ndryshohet prej asaj pozite dhe atij posti.” tha mes tjerash Thaçi.

Deklaratë e vitit 2016-të e Thaçit: