Menduh Thaçi: ‘Ka aktivistë të PDSH së që janë të prekur me Koronavirus’ (VIDEO)

Menduh Thaçi në #ClickPlus: “Ka aktivistë të PDSH-së që janë të prekur me Covid-19”

Ai tha se jane 3 ose 4 aktiviste te partise te cilet jane te prekur me Koronavirus por jane ne sherim shtepiak dhe jane ne gjendje te mire shendetsore.

VIDEO: