Menduh Thaçi në manifestimin për çlirimin e Kosovës

22

Menduh Thaçi në manifestimin për çlirimin e Kosovës

Me ftesë të presidentit të Republikës së Kosovës,z.Hashim Thaçi sot në Prishtinë në manifestimin për 20 vjetorin e çlirimit të Kosovës ishte edhe kryetari i PDSH-së z.Menduh Thaçi.

Në këtë manifestim të pranishëm ishin edhe Presidenti Bill Klinton,sekretarja shtetërore Medlin Ollbrajt, gjenerali Ueslli Klark dhe shumë personalitete tjera.

Prezenca e kryetarit Menduh Thaçi në këtë manifestim është si shenjë respekti për kontributin e tij personal dhe të partisë që ai drejton, PDSH-së, për çlirimin e Kosovës