Menduh Thaçi: ‘Nuk falet namazi në xhami nëse nuk je krah për krah me tjetërin’ (VIDEO)

Menduh Thaçi në një emision në Klan Macedonia sonte ka folur edhe rreth hapjes së Xhamijave dhe faljes ne distancë duke thënë se kjo nuk eshte ne rregull me normat islame.

Pasi per tu kompletuar nje namaz duhet te jenë besimtarë afër shpatull me shpatull me njëri-tjetrin./tetova1

Reklame

VIDEO: