Menduh Thaçi: Pagat e administratorëve dhe arsimtarëve të mos preken! (VIDEO)

Sot, kryetari i PDSH-së, Menduh Thaçi së bashku me Komisionin për Shëndetësi mbajti konferencë për shtyp ku foli për gjendjen aktuale me koronavirusin dhe rekomandimet për masat ekonomike.