Menduh Thaçi para selisë së PDSH së në Tetovë, prezanton moton ‘Po vjen vera ka dera’ (VIDEO)

Menduh Thaçi në konferencë për shtyp, para selisë së PDSH-së, në Tetovë, prezanton strukturat e reja drejtuese të partisë si dhe moton zgjedhore

#POVJENVERAKADERA