Menduh Thaçi takon Kadri Veselin

Në Prishtinë, kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare z. Menduh Thaçi pati takim me kryetarin e Partisë Demokratike të Kosovës z. Kadri Veselin.

Kryetari Menduh Thaçi dhe kryetari i PDK-së z.Kadri Veseli biseduan për situatën aktuale politike në rajon me theks të veçantë për zgjedhjet e 12 prillit të këtij viti që do të mbahen në Maqedoninë e Veriut.(INA)