Mentor Bislimi, bariu i shtatë instrumenteve muzikore (VIDEO)

Pasionet e njerëzve janë të ndryshme, disa edhe të pazakonta.

Mentor Bislimi luan në violinë, çifteli dhe sharki derisa kujdeset për bagëtitë e tij.

Reklame

Bariu më interesant në vend vjen përmes rrëfimit të Kushtrim Bekollit./ Klan Kosova