Mërgimtarët gjallëruan Dervenin

Mërgimtarët dervenas që këtë fundvit erdhën për pushime në vendlindje gjallëruan komunën e Sarajit.

Ardhja e tyre në vendlindje përveç çmalljes me familjarët, shokët dhe farefisin i japin gjallëri edhe krejt krahinës me prezencën e tyre. Kafenetë, restoranet dhe supermarketet janë të mbushur me mërgimtarë dhe vërehet një atmosferë pozitive anembanë Dervenit.

Reklame

Derveni.info