Mërgimtarët nisen drejt vendlindjes, këtu mund t’a shihni gjendjen në pikëkalimet kufitare (VIDEO)

Mërgimtarët janë nisur me të madhe për t’i kaluar pushimet verore në Kosovë, Shqiperi dhe Maqedoni, përcjell nmk-post.com

E si çdo vjet, sfida kryesore me të cilën pritet të përballen ata gjatë ardhjes në vendlindje janë pritjet e gjata në kufi.

Mirëpo aktualisht, në pikat kufitare në hyrje-dalje të Kosovës nuk ka pritje të gjata./NMK-post

Kufiri Serbi-Hungari dhe Serbi – Kroaci mund ta ndiqni këtu

Ndërsa Serbi-Maqedoni ndiqeni këtu