Mërgimtarët përballen me pritje edhe gjatë kthimit, kolona të gjata në kufirin Kroaci – Slloveni

Mërgimtarët nga Kosova po përballen me pritje të gjata edhe në kthimin për në vendet e tyre ku punojnë dhe veprojnë.

Kolona të gjata janë bërë në kufirin në mes të Kroacisë dhe Sllovenisë.

Reklame

Kolonat raportohet të jenë deri në 12 km dhe vonesat janë në të dyja anët e kufirit.

Kujtojmë se me kolona dhe pritje, mërgimtarët u sprovuan edhe gjatë ardhjes para festave. /IndeksOnline