Mërgimtarët pritje nga 13 orë në kufirin e Hungarisë, ja pse po vanohen e disa tjerë nuk lejohen të kalojnë

Advertisment

Në redaksinë tonë ka arritur një mesazh nga një mergimtar i cili thotë se në Hungari ne kalimin kufitar po b⌂hen pritje të gjata gati nga 13 orë shkaku i atyre që nuk janë me letra.

Ja çka shkruan ai (pa ndërhyrje në tekst)

Reklame

pershendetje ju shkruajm nga kalimi kufitar Hungari jemi ne pritje 13 or per dalje kemi hasur ne problem me udhtaret qe nuk posedojn leje kalimi ofental dhe leje qendrimi ju apeloj gjith agjensive mos tju beje shitje te biletave se shkaku I udhtarve pa dokumenta na bejne deme dhe neve ne udhtim shkaku I ktyne na kthyen po mundobemi perseri te kalojm ju faleminderit.