Mërgimtari i kushton këngë Albin Kurtit (Video)

Përkrahja për liderin e Vetëvendosjes, Albin Kurti, vjen nga gjitha anët ku jetojnë shqiptarët. Shqiptarët nga çdo anë po e japin mbështetjen në forma të ndryshme, e këtu rol të veçantë ka mërgata shqiptare e cila po rreshtohet fuqishëm pas Albin Kurtit dhe Vetëvendosjes.

Kështu edhe mërgimtari nga Malina e Shkupit, Ekrem Musliu, i cili jeton dhe vepron në Nion të Zvicrës i ka kushtuar një këngë jetës dhe veprës së Albin Kurtit.

Reklame
HTML Image as link Reklamë:
Qries

Këngën mund ta ndiqni në youtube në linkun e më poshtëm.