Mërgimtari nga Gjermania bën gjestin human në muajn e shenjtë të Ramazanit (FOTO)

Advertisment

Humanizmi në vepër!

Sejdi Ameti nga Kondova i cili jeton dhe vepron në Gjermani për hir të muajit të shejtë të Ramazin ka bër pagesen për 550 bukë për familje nevojtare, paraprakishtë vetëm se është formuar një listë me 8 familje në gjendje më të rëndë ekonomike ku gjatë gjithë muajit të Ramazanit do të shërbehen me bukë falas!

Reklame

Një gjest mjaft human.