Mërgimtari thotë se deri në 10 mijë euro i harxhon për pushime në Kosovë (Video)

AdvertismentCustom Text

Sot në “#Gjesi Summer”, mërgimtarët kanë treguar se sa para i harxhojnë gjatë pushimeve në Kosovë. Ata dhanë shifra të ndryshme.

Një prej tyre tha se deri në 10 mijë euro i harxhon gjatë pushimeve.

ReklameCustom Text

Këto dhe përgjigje të tjera mund t’i dëgjoni në videon më poshtë.