Mërgimtarja 26 vjeçare që mроѕhti tumorin dhe tani gëzon një familje të shëndetѕhme

Ishte vetëm 16 vjeçe, derisa po qëndronte për pushime në Kosovë, kkuptoi se nuk ishte në rregull diçka me shëndetin e saj. Pas disa analizave, doli se Krenare Jahaj, ishte e prekur me tumor.

Pavarësisht se ishte kohë shumë e vështirë për të, ajo qëndroi e freskët dhe me kalimin e kohës ajo u shërua. Ajo gjatë një interviste në televizionin e Kosovës tregoi se kishte mbështetje të madhe nga familja, në veçanti nga i dashuri i saj.

Reklame

Lajmi tjetër që e goditi atë, ishte se mjekët i kishin komentuar lajmin se ajo nuk mundet të mbetet shtatëzënë dhe ksisoj, Krenarja ishte mërzitur shumë nga ky lajm