Mërgimtarja nga Zvicra: Leni studiot televizive, merrni kaciat e mbillni gjelbërim se ju myti betoni

Në emisionin N’Frekuencë me Robin, ka pasur një lutje të pazakontë nga një dëgjuese.

Ajo ka thënë se është e lodhur nga kaq shumë media e programacion, andaj ka sugjeruar që qytetarët të kapin shatin dhe lopatat e të dalin të punojnë.

Reklame

Mërgimtarja nga Zvicra ka thënë se është e zhgënjyer pasi që në Kosovë ka shumë pak gjelbërim.

“Ju që po punoni kaq shumë në media kapni vlla kaciat e shatin e theni ato pllakat e betonit që ju kanë shkru e leni vlla televizionin e radiot”, ka thënë ndër të tjera ajo.

Shikoni videon:

https://www.instagram.com/tv/COAP8ORFtN8/?igshid=b3z8h6o8d59v