Mes Arbenitës e Bleonës, kjo është e preferuara e Feros (VIDEO)

Këngëtari i mirënjohur Fero ka qënë i ftuar në emisionin Mirage.

Tematika e këtij emisioni është se personat që janë të ftuar kë do përzgjedhim midis dy alternativave që ofrohen.

Reklame

Pyetje me spec që i është drejtuar Feros “Një natë me”, alternativat për zgjedhje ka qënë Bleona Qerreti dhe Arbenita.

Duke qënë se Fero me Arbenitën kanë një marrëdhënie dashurie së bashku , nuk kishte sesi të ndodhte ndryshe që zgjedhja e Feros ka qënë Arbenita për të kaluar një natë.