Mesazhi i djalit të Feta Alimit

Nga i biri i Feta Alimit, Burim Alimi lexone shkrimin më poshtë:
Jemi perball me shume sfida tash e 2 vite e Saher qe na e kane thene ose kemi ndegju gojat e liga se po behet Kurban i Z.S ndoshta apo jo… Shqipetari lidhet njeher per fjale e një Bese e ka ,

I kemi qendru ketyre fjalëve Kurban nuk do te thotë të shkosh ne burg, Kurban do te thot te mos jesh i lirë , dhe ne e dijm se ka pasur dhe ka ne parlament jashte parlamentit , në qeveri jashte qeverie, në politik njerëz që janë Kurban edhe pse se kanë parë nje dit derën e Burgut se nuk jan te lirë te mendojn po nuk u thane qka te mendojn , nuk janë te lirë te flasin po nuk ju thanë qfar duhet te flasin ata janë Kurban Fetau JO Fetau Jo …!

Kemi njohur burra dhe Po njohim burra qe po bejne burg dhe kan bere burg , qe jeni te lire edhe pse jeni ne burg , te lire dhe pas (se ka te beje sa i lirë je në mendje, jo sa të lira i ke duart), ka të burgosur pafund sotë nga keto që jane te lirë e që qeverisin ne emer te kujtdo nje katalog i tere njerëzish qe 20vite pushtet !

Prandaj lerëni me fjalët vesh e m‘vesh thotë Populli!
Mos harroni se Trimi nuk ngutet prej trimërie e jo pi Tutes…!
Ato qe na llogarisin shoke e dashamir un Burim Alimi ju them na përkrahni me 12prill se edhe pak ka mbetur miq e dashamir mos na lini ne gjys te rrugës .
T‘fala.