Meshkujt zgjedhin politikanet më të bukura në Maqedoni, kjo zonjë shqiptare del më e pëlqyera (FOTO)

Advertisment

Në një sondazh anonim të kryer në Revistën e Burrave, ne pyetëm burrat:

Cilët politikane aktualë dhe të kaluar kanë tërhequr më shumë vëmendjen me pamjen e tyre?

Reklame

Ne morëm 200 përgjigje nga burra të moshës 25 deri në 70 vjeç.

Pothuajse gjysma e tyre zgjodhën të njëjtën zonjë. Gjysma tjetër me përgjigje të ndryshme.

Përshtypjen më të madhe e la Meral Uzeiri-Ferati, i cili ishte deputete e parlamentit te Maqedonise nga radhët e PDSH për më shumë se 10 vjet./ transmeton tetova1.com

Në shoqërinë e saj ishin edhe:

Sofija Kunovska

Ане Лашкоска

Daniela Rangelova

Ermira Mehmeti

Meri Gjorgjievska Mladenovska


Radmila Sekerinska


Mila Carovska


Rendi i zonjave është i rastësishëm