Mësohet identiteti i njërit prej vik timave në aksi dentin fatal në Shkup

43

Një aks ident i rëndë ka ndodhur mbrëmë në rrugën “1Maji” në Shkupi, ku jetën e kanë humbur dy të rinj.

Sipas raportimeve të para, ak sidenti ka ndodhur në këtë aks rrugor që çon drejt Draçevës dhe Studeniçanit,

kur dy vetura janë përplasur rëndë, ndërsa në vendin e ngjarjes kanë vde kur dy të rinj, që po drejtonin makinat.

Shqiptari 20-vjeçar S.SH. nga fshati Batincë është njëri nga dy të vde kurit në aksi dentin tragjik në rrugën 1 maji(“Përvomajska”) në Shkup në drejtim të Draçevës, gjegjësisht në Pintia.

20-vjeçari ka qenë duke drejtuar makinën e tipit VW Golf 5.
Aks identi kishte ndodhur mes dy makinave, përveç 20-vjeçarit ka vd ekur edhe shoferi i makinës tjetër, identiteti i të cilit ende nuk dihet.