Meta paralajmëron: Nga nesër do shikoni një President tjetër

Presidenti Meta nga emisioni ‘Opinion’ paralajmëron një tjetër lëvizje ditën e nesërme.

‘Nga nesër do shihni një President tjetër. Do ketë një President tepër zyrtar.

Reklame

I hapur në çdo kohë për marrëdhënie zyrtare institucionale, të mirëdokumentuara dhe me dëshmitarë.

Me Ramën, me Lulin, me Sorecën dhe me Kim. Me të katër nga neser vetëm marrëdhënie dhe takime institucionale, me dëshmitarë dhe të mirëdokumentuara!’