Mexhiti: Kundër “Kryeministrit Shqiptar” janë ata që kritikuan edhe UÇK-në (VIDEO)

Nënkryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Izet Mexhiti i ftuar në një intervistë, ka folur për propozimin e BDI-së “kryeministri i parë shqiptar” dhe kritikat që ky propozim ka marrë nga opozita.

Izet Mexhiti ka thënë se idenë e BDI-së e kritikojnë ata që kritikuan UÇK-në, Ali Ahmetin dhe arritjet e BDI-së ndër vite

Reklame

Ai ka deklaruar se Bashkimi Demokratik për Integrim është parti që mbështet në ide. Sipas tij, kjo është arsyeja që BDI-ja, gjithnjë e fiton opozitën që sipas Mexhitit asesi të konsolidohet.

Mexhiti tha se po të mos ishte BDI-ja edhe pozita e kryeparlamentarit do të ishte e pa arritshme për shqiptarët. Ai potencoi se Bashkimi Demokratik për Integrim ka arritur që në atë pozitë ta emërojë në komandant siç është Talat Xhaferi.

Mexhiti shtoi se BDI është e gatshme që të diskutojë me opozitën për një kandidat mbi-partiak për kryeministër.news33