Mexhiti: Kundërshtarët e BDl së përgjigjen do ta marrin më 12 prill

Nënkryetari i BDl së, Izet Mexhiti në fjalimin e tij me rastin e hapjes së shtabit zgjedhor të BDl ë, theksoi se kundërshtarët e BDI-së përgjigjen do ta marin më 2 prill nga militantët e BDIl së. Sipas tij BDl ja është çelësi për realizimin e projekteve në të mirë të shqiptarëve.

‘Bashkimi demokratik për Integrim në krye me Ali Ahmetin nuk kërkon votë për ti mposhtur partitë e tjera politike shqiptare, BDl ja del me fushatë pozitive, detyrimisht me raport se çka ka punuar për popullin gjatë këtij mandati dhe mandateve tjera dhe del me program se për çka e kërkon votën në mandatin e ardhshëm parlamentar.

Reklame

Ne nuk merremi me tjetër sepse e dimë që aq më shumë që luftohet Ali Ahmeti dhe BDl ja, qoftë nga VMRO dhe LSDM qoftë nga satelitët e tyre, përgjigjen e fortë dhe të fuqishme do ta marrin më 12 prill, nga askush tjetër por populli shqiptarë dhe aktivistët e BDl së’  deklaroi Izet Mexhiti, nënkryetar i BDl së dhe ish kryetar i Komunës së Çairit.