Mexhiti: LR PDSH dhe Alternativa kanë lindur nga përçarja, nuk mund të kontribuojnë në unifikim të votës shqiptare

Nënkryetari i BDI-së, Izet Mexhiti ka thënë se LR-PDSH-ja dhe Alternativa janë dy fraksione përçarëse të dy partive, që tash bëjnë koalicion më vete!

“Lr PDSH-ja, del si fraksion i PDSH-së, Alternativa del si fraksion i Lëvizjes BESA, pra janë dy fraksione përçarëse dhe këto dy parti nuk mund të japin kontribur drejtë unifikimit të votës shqiptare”,deklaroi Mexhiti.