Micksoki: U shndërruam në Vuhan ballkanik

Kreu i VMRO-DPMNE-së Hristijan Mickoski në një video deklaratë u shpreh se derisa shtetet e rajonit dolën si fitues nga kriza, vendi jonë u shndërrua në Vuhan ballkanik.

Kreu i opozitës vlerëson se Komisioni për Sëmundje Infektive nuk është në nivel të detyrës dhe se problemi kryesor është se ai po përmbush kërkesat politike në vend që të sjell vendime për mbroje të shëndetit të qytetarëve.

Reklame

Gjatë fjalimit të tij, sot Mickoski shprehu edhe shqetësimin e tij në fushën ekonomike, duke nënvizuar se vendi po shënon një rënie drastike ekonomike.