Mihrije Braha duket si vajzë e re me paraqitjen e fundit (FOTO)

Mihrije Braha është një këngëtare e njohur në mediat rozë.

Duke qenë një femër me stil të veçantë, ajo mbetët gjithmonë e veçantë, shkruan ‘Kosovarja’

Me kompletet që ka veshur, dhe grimin që e ka rregulluar këngëtarja duket perfekte dhe si vajzë e re.

Për më shumë, shikojeni.