Mihrija thotë: Nuk të lë për dikë tjetër (VIDEO)

Mihrije Braha po vazhdon të jetë mjaft aktive në tregun muzikor.

Ajo sot ka lansuar projektin e saj të ri në bashkëpunim me Bajram Dobrën, një baladë me teksshkrues Aldi Locen, shkruan “Kosovarja”.

“Nuk të lë për dikë tjetër” pa dyshim që do të jetë më e pëlqyera e kësaj sezone e orkestuar nga Samuel Kodra dhe me muzikë nga Aldi Loca.

Projekti u realizua me videoklip nga ‘MProduciton’, ku vëmendje mori pamja rinore e Mihrije Brahës, e bukur dhe elegante si përherë.

Dëgjim të këndshëm!