Mihrije Braha flet hapur: Me Naimin i kemi ndarë punët, ai pastron unë gatuaj (VIDEO)

Advertisment

Mihrije Braha dhe Naim Abazi kanë treguar se si i ndajnë punët e shtëpisë gjatë kësaj kohe pandemie.

Ndërsa të dy kanë qëndruar kryesisht në shtëpi, ata i kanë ndihmuar njëri-tjetrit madje shumë.

Reklame

Në një intervistë në emisionin NIN me Alaudin Hamitin, çifti flet për dashurinë në kohë koronavirusi dhe më shumë.

Për të kuptuar çfarë thanë Mihrija dhe Naimi, klikoni në videon e mëposhtme ku do ta gjeni intervistën e plotë të këtij çifti simpatik.