Mihrije Braha publikon momentin kur mori vaksinën

Këngëtarja shqiptare, Mihrije Braha, rreth një muaj më parë njoftoi se ka marrë vaksinën kundër coronavirusit.

Ajo dhe bashkëshorti i saj, këngëtari Naim Abazi, bënë të ditur se kanë marrë vaksinën e llojit AstraZeneca.

Ylli i ekranit së fundmi ka publikuar një video nga momenti i vaksinimit, gjersa ka falënderuar personin mjekësor që kanë qëndruar në linjën e parë të frontit në situatën e krijuar me pandemi.

“Gjithë falënderimi për heronjët e linjës së parë –mantilbardhët”, ka shkruar ajo.
Duhet theksuar që ditëve të fundit është rritur dukshëm numri i rasteve me COVID-19.

Këngëtarja shqiptare, Mihrije Braha, rreth një muaj më parë njoftoi se ka marrë vaksinën kundër coronavirusit.

Ajo dhe bashkëshorti i saj, këngëtari Naim Abazi, bënë të ditur se kanë marrë vaksinën e llojit AstraZeneca.

Ylli i ekranit së fundmi ka publikuar një video nga momenti i vaksinimit, gjersa ka falënderuar personin mjekësor që kanë qëndruar në linjën e parë të frontit në situatën e krijuar me pandemi.

“Gjithë falënderimi për heronjët e linjës së parë –mantilbardhët”, ka shkruar ajo.
Duhet theksuar që ditëve të fundit është rritur dukshëm numri i rasteve me COVID-19.