Mijallkov dënohet me 8 vjet për rastin Thesari

Advertisment
HTML Image as link

Ish-shefi i policisë sekrete, Sasho Mijallkov shpallet fajtor për rastin “Thesari” dhe u dënua me 8 vjet bu rgim.

Sasho MIjallkov, 8 vjet bu rg
Toni Jakimovski, 5 vjet bu rg
Nebojsha Stojakoviq, 5 vjet b urg
Goran Grujovski, 15 vjet bu rg

Reklame

Ndryshe rasti “Thesari”, ka të bëjë me prokurimin e softuerit të përgjimit, nga Mbretëria e Bashkuar përmes kompanisë “Finzi”.

Sipas Prokurorisë, prokurimi i pajisjes u bë në vitin 2010 dhe Ministria e Brendshme në vend që ta blinte direkt nga Britania, prokurimi kaloi përmes kompanisë Finzi, ndërsa paratë hynë në kompani përmes një kompanie nga Qipro./Alsat