Milaim Zeka dhe Tomë Gashi shahen live në emision, avokati e lëshon studion

Advertisment
HTML Image as link

Avokati Tomë Gashi dhe gazetari Milaim Zeka kanë lëshuar fyerje e ofendime karrshi njëri-tjetrit drejtëpërsëdrejti në emision. Fjalën e ka marrë Milaim Zeka i cili e quan Tomë Gashin gjykatës të Millosheviqit.

“Unë nuk do të hyjë në fyerje banale me njeriun e kategorisë së Tomë Gashit, i cili deri në vitin 1993 ka qenë gjykatës i Millosheviqit. Ky ka qenë gjithë jetën e vet argat i Serbisë”, është shprehur Zeka.

Reklame

Ai vazhdon duke e përmendur një dokument që Gashi i ka publikuar. “Sa i përket dokumentit që ky e ka publiku, qëllimisht e ka dezinformu opinionin”, thotë Zeka.

Ndërkohë Gashi i thotë se nuk ka pasë opinion për këtë çështje dhe Zeka fillon me sharje. “Kur të foli unë Tomë mos ha m** me folë”, thotë Zeka.

E menjëherë pas kësaj shpërthen Gashi me sharje e ofendime dhe e lëshon studion. “O ma hongsh ti mu… shko në tre p**** të nanës, edhe ju me Milaim znaqkën s’keni mundësi me më thirrë”, ka thënë Gashi.

“Me kondoma mos më thirrni me folë”, shtoi Gashi.

[minuta 38:00].

https://youtu.be/vB_lzhsEUtI