Milaim Zeka: Po diskutoj me gruan që ta lëmë vendin (VIDEO)

66

Milaim Zeka: Po diskutoj me gruan që ta lëmë vendin.

Milaim Zeka deputet ne kuvendin e Kosoves se fundmi ne fjalimin e tij tha se ai po diskuton me gruan e tij qe ta le vendin dhe te ike ne Europe.

Ja edhe video nga fjalimi i tij emocional